Išmėginkite Sadolin Professional LT !

Atsisiųskite programėlę nemokamai ir pamatykite spalvas ant paviršių
Atsisiųsti
Švari biuro erdvė su dideliu stalu ir geltonais langų rėmais

Įkvėpkite darbuotojus su „Sadolin Professional“ metų spalva.

Leiskite savo darbuotojų mintims klestėti su „True Joy™“ ir mūsų drąsių bei asmeninių spalvų deriniais. Kurkite įkvepiančias bei motyvuojančias biuro erdves. 

Įmonių vadovai pamažu supranta, kad darbo aplinka yra labai svarbus įmonių sėkmės veiksnys. Ši erdvė gali paveikti ir įkvėpti darbuotojus, kurie ją naudoja kasdien dirbti sunkiau, protingiau ir svarbiausia, daryti tai su šypsena veide.

„Keli statistiniai tyrimai parodė, kad biuro aplinka turi įtakos mūsų savijautai, motyvacijai, pasitenkinimui darbu ir veiklos produktyvumui.“ (BRE. Biophilic Office)

Atskleiskite savo poziciją

Pagrindinis įėjimas į biurą su geltona siena ir lubomis.

Pirmasis įspūdis labai svarbus. Atkreipkite svečių, esamų ir net būsimų darbuotojų dėmesį, naudodami „True Joy™“ kaip pareiškimo spalvą sienoms, luboms ir kitiems paviršiams. Čia žvilgsnis atkreipiamas į įėjimą, sukuriant energijos suteikiančią ir kviečiančią erdvę. 

Pagyvinkite darbo vietas

Atvira darbo erdvė su geltonos spalvos siena

Žemiški atspalviai formuoja jaukią aplinką, padeda mums jaustis tvirtai ir pajusti ryšį su žeme. Darbuotojai gali laisvai susikaupti ir bendrauti. Sumaišykite ją su drąsiais „True Joy™“ intarpais ir galėsite pagyvinti paprastas darbo erdves, įkvėpti komandų formavimą, ryšį ir bendradarbiavimą. 

Pademonstruokite savo kultūrą ir tapatybę

Modernaus biuro išorė, nudažyta ryškiomis spalvomis

Biurų eksterjero spalvos visada turėtų būti kviečiančios ir svetingos, tačiau tuo pačiu tai – puiki galimybė parodyti ir atspindėti darbovietės kultūrą bei tapatybę. Čia tamsiai mėlynas fasadas su oranžine spalva ir „Sadolin Professional“ metų spalva „True Joy™“ veikia kaip žaismingi akcentai ir suteikia kūrybiškumo bei naujovių pojūtį. 

Motyvuojanti ir įkvepianti erdvė

Biuro erdvė su daug žalumos ir ryškiaspalvėmis sienomis

Mūsų metų spalva „True Joy™“ puikiai tinka naudoti atvirose darbo erdvėse. Čia ji suteikia energijos kaip akcentinė spalva, derinama su šviesiai mėlyna spalva ir medinėmis lubomis. 

Spalvos įkeliamos, palaukite…