Išmėginkite Sadolin Professional LT !

Atsisiųskite programėlę nemokamai ir pamatykite spalvas ant paviršių
Atsisiųsti
Klasėje mokosi mokiniai

Suteikite energijos su 2025 metų „Sadolin“ spalva

Mokyklos, kolegijos ir universitetai – tai unikalios vietos, kurios turi padėti mokytis ir stimuliuoti pojūčius. Šios erdvės turėtų įkvėpti tuos, kurie jose dalyvauja ir įsitraukia 

Kadangi išorinis pasaulis nuolat keičiasi, vaikui labai svarbu jaustis saugiam ir vertinamam. Kai sukuriate pozityvią ir stimuliuojančią erdvę, mokiniai gali drąsiai mokytis naujų dalykų ir iššokti iš savo komforto zonos.

Ryškios ir įkvepiančios spalvos iš „Sadolin Professional“ drąsių spalvų paletės suteikia erdvėms pozityvumo ir energijos, padėdamos skatinti mokinius mokytis ir įkvėpti juos išbandyti naujus dalykus.

„Vaiko vystymuisi yra labai svarbu jaustis saugiam ir vertinamam. Vaikai geriausiai mokosi, kai jaučiasi saugūs ir vertinami” (Thomas B. Fordham institutas)

Pozityvus sutikimas

Geltona, mėlyna ir oranžine spalvomis nudažyta mokyklos išorė

Mokykla turėtų būti įdomi ir energinga vieta atvykti moksleiviams, darbuotojams ir tėvams. Pasinaudokite ryškiomis spalvomis iš mūsų drąsių spalvų istorijos ir pasitikite svečius pozityviai bei džiaugsmingai. Čia sienos nudažytos „Sadolin Professional“ metų spalva „True Joy™“, derinama su ryškia oranžine, tamsiai mėlyna ir švelniomis neutraliomis spalvomis, sukuriant pakylėjančią nuotaiką. 

Atneškite saulės šviesą

Mokyklos koridorius su skirtingomis spalvomis nudažytomis spintelėmis

Įvairiaspalviai interjerai suteikia mokyklai savitumo, tapatybės ir energijos. Tai ypač aktualu funkcinėse erdvėse, kurios kartais gali likti pamirštos, pvz., koridoriuose ir persirengimo kambariuose. „Sadolin Professional“ metų spalvos „True Joy™“ ir ryškių atspalvių derinys suteikia energijos spintelių koridoriui, taip pat padeda surasti kelią ir suskirstyti erdvę į zonas. 

Suteikite funkcinėms erdvėms žaismingumo

Mokinys bėga mokyklos koridoriumi, kurio sienos nudažytos ryškiomis spalvomis

Koridoriuose skirtingos spalvos gali palengvinti orientaciją ir padėti atpažinti.  Drąsių spalvų deriniai tinka puikiai, nes spalvas lengva atskirti vieną nuo kitos, o tai padeda mokiniams susivokti, kur jie yra arba kur eina. 

Suteikite artumo didelėms erdvėms

Modernus amfiteatras, nudažytas tamsiai mėlyna ir geltona spalvomis

Auditorija turi būti universali ir tikti viskam – nuo teatro spektaklių iki metų pabaigos pristatymų. „True Joy™“ akcentinė siena puikiai dera su tamsesne mėlyna spalva, todėl net didelėje erdvėje galima jaustis jaukiai. Mokiniai ir darbuotojai jaus šilumą ir komfortą. 

Spalvos įkeliamos, palaukite…