Išmėginkite Sadolin Professional LT !

Atsisiųskite programėlę nemokamai ir pamatykite spalvas ant paviršių
Atsisiųsti
Du pacientai, vaikštantys prie ryškiai geltona spalva nudažytos ligoninės

Suteikite sveikatos priežiūros erdvėms pozityvumo su „Sadolin Professional“ 2025 metų spalva

Subtiliai suprojektuotos naudojant „Sadolin Professional“ asmeninių spalvų istoriją, sveikatos priežiūros patalpos padės gydomiems pacientams atsigauti ir pagerinti psichinę sveikatą, sumažinti stresą ir nerimą. 

Sveikatos priežiūros įstaigos dažnai laikomos steriliomis, tačiau pacientams reikia pozityvumo, kūrybiškumo ir kultūros, kad jie galėtų greičiau pasveikti ir maloniau leistų laiką. Jos turi būti draugiškos ir vizualiai patrauklios, kad pacientai geriau jaustųsi, personalas būtų labiau motyvuotas, o lankytojai – šiltai sutinkami. Šios erdvės turėtų suteikti optimizmo pacientams, lankytojams ir darbuotojams bei dvelkti ramybe. 

„Ligoninėse reikia daugiau kūrybiškumo ir kultūros”, Nadja Sayej, „Forbes"

Pagalba pacientams ir svečiams orientuotis

Slaugytojai ir gydytojai kalbasi sveikatos priežiūros pastate, kurio aukštai nudažyti ryškiai geltona spalva

Daugelį sveikatos priežiūros įstaigų sudaro keli korpusai ir aukštai, todėl orientuotis jose gali būti nelengva. Naudodami ryškias ir sodrias spalvas, pvz., „Sadolin Professional“ metų spalvą „True Joy™“, optimizuokite koridorius, kad pacientams, svečiams ir net darbuotojams būtų lengviau pereiti iš vienos zonos į kitą.

Pozityvi ir svetinga erdvė

Moderni medinė registratūra su geltonomis spalvotomis sienomis už jos

Nesvarbu, ar esate svečias, ar pacientas: daugelis žmonių į sveikatos priežiūros įstaigas atvyksta sutrikę ir sunerimę. Įėjimo vestibiuliuose ir registratūrose naudodami gerai matomas ir ryškias spalvas, sukursite optimistiškesnę aplinką. Išbandykite „True Joy™“ derinius su natūralios medienos ir akmens atspalviais. 

Padėkite žmonėms atsipalaiduoti

Modernus sveikatos priežiūros pastatas su geltonomis sėdėjimo vietomis ir geltonai dažyta siena

„True Joy™“, derinama su raminančiais, natūraliais ir švelniais žmogiškųjų spalvų paletės tonais, veikia kaip įkvepianti akcentinė spalva, įnešanti į vidų saulės šviesos. Pozityvumo jausmas dar labiau sustiprėja naudojant erdvėse su dideliais langais, pvz., šiame saulėtame laukiamajame. 

Suteikite džiaugsmo bet kokiai erdvei

Laiptinė su siena, nudažyta naudojant dviejų spalvų efektą.

Geltona yra galinga spalva. Ji natūraliai atkreipia dėmesį ir pakylėja mintis, nes asocijuojasi su saulės šviesa ir šiluma. „Sadolin Professional“ metų spalva „True Joy™“ puikiai tinka naudoti didelių pastatų interjere, siekiant žaismingai orientuoti žmones erdvėje. 

Spalvos įkeliamos, palaukite…