Išmėginkite Sadolin Professional LT !

Atsisiųskite programėlę nemokamai ir pamatykite spalvas ant paviršių
Atsisiųsti
Didžioji bibliotekos erdvė su geltonomis sienomis

Unikalios svetingumo erdvės su „Sadolin Professional“ 2025 metų spalva.

Mūsų didingų spalvų istorija, kurią sudaro vietinių kultūrų ir bendruomenių visame pasaulyje įkvėpti ryškūs ir sodrūs tonai, sukuria patogumo ir jaukumo jausmą, iš kur bekeliautumėte. 

Tradicinių raštų, genčių motyvų arba kultinių vietos simbolių naudojimas gali suteikti erdvei kultūrinio gilumo. Idealiai tinka švelnus apšvietimas, derinamas su ryškesnėmis, bet ne per sodriomis spalvomis. Kadangi tai – vieta, kurioje lankytojai turi jaustis ir atsipalaidavę, ir susikaupę, spalvos palaiko šilumos ir neformalumo atmosferą.

Erdvės, kurios leidžia jums jaustis sujungtais su savo šaknimis, nepriklausomai nuo to, iš kur esate, ir kurios su pasididžiavimu atspindi mūsų vietinę kultūrą, kad galėtume priimti naują įkvėpimą. 

„Derinkite raštus iš skirtingų kultūrų ar dizaino stilių, kad sukurtumėte vizualiai dinamišką erdvę. Kombinuokite geometrinius raštus, gėlių motyvus ar tradicinius ornamentus, kad sukurtumėte įdomią ir harmoningą kompoziciją.“ Iš knygos „Kultūrinė sintezė: stilių ir įtakų derinimas interjero dizaine“ pagal Think Interior.

Šiltas ir jaukus vestibiulis

Jaukus žalios ir geltonos spalvų viešbučio vestibiulis

Tai pirmas lankytojų įspūdis. Nustebinkite juos giliais ir sodriais mūsų didingų spalvų istorijos tonais, įkvėptais vietinių kultūrų iš viso pasaulio. Kartu su „True Joy™“ ir eklektiškais baldais šiose erdvėse sukuriama komforto ir namų jaukumo atmosfera, kad svečiai galėtų iš karto įsikurti. 

Jauki ir asmeninė erdvė

Šiltas ir jaukus viešbučio miegamasis, nudažytas terakotos raudona ir ryškiai geltona spalvomis

Žemiški atspalviai kuria draugišką ir įsišaknijusią erdvę, kurioje lankytojai norės praleisti laiką. Terakotos spalvos sienos, sumaišytos su mūsų „Sadolin Professional“ metų spalva „True joy™“, leis šioje erdvėje jaustis tarsi asmeninėje – nesvarbu, kiek ilgai joje viešėsite. 

Srautas iš išorės į vidų

Restorano kiemelis. Pro stiklinius langus matome tamsiai raudonai nudažytas sienas.

Drąsus spalvų derinys kartu su „True Joy™“ atspalviu puikiai tinka įvairiose zonose. Geriausi restoranai pasižymi panašia atmosfera viduje ir išorėje. Čia naudojame tą patį šiltą rūdžių atspalvį kartu su natūraliomis medžiagomis, todėl jausmas sklinda iš kambario į kambarį ir iš vidaus į išorę. 

Paletė bet kokio stiliaus interjerui

Moderni kelių zonų bibliotekos erdvė. Su medinėmis dailylentėmis kontrastuojančios geltonos sienos

Bibliotekos dažnai skirstomos į kelias zonas: nuo negrožinės iki grožinės literatūros, nuo muzikinių iki tyliųjų erdvių. Mūsų didingų spalvų paletė puikiai tinka visoms šioms erdvėms skirtingai atgaivinti, o mūsų metų spalva „True Joy™“ naudojama kiekvienai erdvei sujungti. Čia ji naudojama keliuose lygiuose, kad juos sujungtų ir sukurtų vienos erdvės įspūdį. 

Spalvos įkeliamos, palaukite…